TESTIMONIALS

Dankzij Rodrigo Costa ben ik van 200 views per week naar gemiddeld 15.000 views per week gegaan in slechts 3 maanden! Ik had niet beter kunnen hopen. En dit alles tegen een werkelijk onovertroffen prijs. Wat vind ik het leukst? Rodrigo is geen verkoper, hij is een expert.

Zijn aanpak is gericht op mijn behoeften, rekening houdend met mijn budget en tijdsdruk. Hij heeft zich altijd gericht op mijn interesse, niet op de zijne. Ik raad hem van harte aan.

Frédéric Funk

Coach, spreker, blogger, Center For Creative Leadership

Dankzij zijn nauwgezette luisterbereidheid en expertise was Rodrigo in staat om te begrijpen wat ik wilde – toen het me nog niet helemaal duidelijk was – en om het visueel te vertalen.

In elke fase van het werk deed hij me verschillende voorstellen, waarin hij duidelijk de voor- en nadelen van elk voorstel toelichtte. Hij was van begin tot eind betrokken bij zowel content management als webdesign.

Zijn hulp en vooruitziende blik waren van onschatbare waarde voor mij, zowel wat betreft de structuur van mijn site als wat betreft zijn uitleg over SEO.

Het werken met Rodrigo was een goede ervaring en het resultaat voldoet aan mijn verwachtingen.

Sabrina de Munter

Therapeut

Het vinden van een GOEDE webmaster is niet eenvoudig, ik weet waar ik het over heb! 3 mislukte pogingen voordat ik Rodrigo van FOCUSWEB tegenkwam.

Eindelijk een ECHTE PRO, Rodrigo is een persoon die naar je luistert voordat hij handelt, die belangerijke vragen stelt om je project volledig te begrijpen en je slim advies geeft.

Hij is een echte partner voor uw merk imago die ik van harte aanbeveel.

Isabelle La Haye

Owner, Etoile Intérieure

ONZE KLANTEN

FOCUSWEB

Avenue Jules Du Jardin 3/18
1150 Brussels
Belgium
0479 99 15 51
sales@focusweb.be

SOCIAL

© 2019 - 2020 Focusweb, all rights reserved.