WEB CONSULTANCY

Zit u vast aan met uw huidige website? Presteert uw advertentiecampagne niet zoals u verwachtte? Verward als het gaat om merkstrategie, of over hoe u uw USP (Unique Selling Proposition) online kunt definiëren en integreren?

Neem dan contact op. Afhankelijk van uw behoeften kunnen we een verbeteringsproject op maat opzetten dat aansluit bij uw behoeften.

Als u wilt dat iemand u helpt bij het beheren van een groter project bij uw huidige leverancier van oplossingen, dan kunnen wij u ook helpen.

WEBSITE CREATIE

Wij maken websites die 100% passen bij u en uw bedrijf.  Om dit te bereiken, zorgen we ervoor dat we begrijpen wat u nodig heeft. Daarom komen al onze websiteplannen met verschillende face-to-face meetings waarin we brainstormen over de inhoud, het ontwerp, de conversiedoelstellingen en meer.

Onze websites draaien op de nieuwste versie van WordPress, en we gebruiken de nieuwste WordPress-technologie en Plugins om alle functionaliteit te leveren die uw web presence nodig heeft.

Al onze websites worden perfect weergegeven op elk schermformaat, van smartphones tot grote desktop schermen.

 

LEADGENERATIE

Het verkrijgen van nieuwe klanten is het hoofddoel voor elk bedrijf, hoe klein ook.

Wij kunnen u helpen om uw web presence te optimaliseren zodat het kwalitatieve leads aantrekt via organische kanalen (Google, Bing…), sociale kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn…) en betaalde advertentiekanalen (Google Adwords).

Neem contact op om te bepalen wat voor soort lead funnels het meest geschikt zijn voor uw bedrijf, en samen stellen we een campagne op maat samen die past bij uw doelstellingen, middelen en budget.

FOCUSWEB

Avenue Jules Du Jardin 3/18
1150 Brussels
Belgium
0479 99 15 51
sales@focusweb.be

SOCIAL

© 2019 - 2020 Focusweb, all rights reserved.